ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» »Unlabelled » Επεστρεψε η Αθλητικη σας Ενημερωση ''τα Γκολ στη Στερεα '' με τον Σιλα Παυλου

 
Ο Σίλας Παύλου επιστρέφει δυναμικά στην αθλητική ενημέρωση μετά από ένα αναζωογονητικό καλοκαίρι, με την ραδιοφωνική του εκπομπή στο e-sterea Web Radio να ανανεώνεται και να υπόσχεται να κρατήσει τους ακροατές του συντονισμένους σε όλα τα αθλητικά δρώμενα της Βοιωτίας και όχι μόνο.

Η εκπομπή του Σίλα Παύλου, που έχει γίνει ήδη γνωστή για την άμεση και έγκυρη ενημέρωση, επιστρέφει αυτή τη σεζόν πιο δυνατή από ποτέ. Ο αγαπημένος αθλητικός δημοσιογράφος δεν θα περιοριστεί μόνο στα νέα της Βοιωτίας, αλλά θα καλύψει και σημαντικά αθλητικά γεγονότα από ολόκληρη την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι αναλύσεις του για τα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, μπάσκετ και άλλων αθλημάτων, καθώς και οι συνεντεύξεις με πρόσωπα του αθλητικού κόσμου, αποτελούν μερικές από τις σταθερές που θα συνοδεύουν κάθε εκπομπή.

Το e-sterea Web Radio, το οποίο έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ακροατών για την ποικιλία του προγράμματός του, φιλοξενεί την εκπομπή του Σίλα Παύλου, προσφέροντας τη δυνατότητα στους φίλους του αθλητισμού να ενημερώνονται εύκολα και γρήγορα για τα τελευταία νέα.

Με την επιστροφή του Σίλα Παύλου  και του Δημήτρη Σοβατζή, οι ακροατές του e-sterea Web Radio έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν έγκυρη και ψυχαγωγική ενημέρωση για όλα τα αθλητικά γεγονότα, σε έναν συνδυασμό πάθους για τον αθλητισμό και σεβασμού για την ενημέρωση.

Μείνετε συντονισμένοι



«
Next
This is the most recent post.
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply