ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Γ' Εθνική-4ος όμιλος: Δεύτερη «στροφή» σε... λεπτές ισορροπίες

 



Γ' Εθνική-4ος όμιλος: Δεύτερη «στροφή» σε... λεπτές ισορροπίες


Συγκριτικά με εκείνο της περσινής σεζόν, στο φετινό Πρωτάθλημα του 4ου ομίλου οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων δείχνουν να έχουν μικρύνει ακόμη περισσότερο.

Ακόμη πιο δύσκολα, πλέον, μπορεί κανείς να... ξεχωρίσει φαβορί στις αναμετρήσεις. Ένα τέτοιο ίσως είναι στη σημερινή (29/9), 2η αγωνιστική ο Εθνικός Πειραιά, ο οποίος υποδέχεται τον -σταθερά ανταγωνιστικό- ΑΟΑΝ με στόχο την πρώτη του νίκη, μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας με τη Νέα Ιωνία στους Αγ. Αναργύρους.

Από εκεί και πέρα, όλα τα ζευγάρια δημιουργούν την αίσθηση πως θα δώσουν αγώνες που θα αποδειχθούν αμφίρροποι. Στη μάχη των περσινών ευχάριστων εκπλήξεων του Πρωταθλήματος, ο Ηλυσιακός φιλοξενεί τον Αστέρα Βάρης, ενώ ο Άρης Πετρούπολης επιδιώκει το «δύο στα δύο» στο γήπεδο της Νίκαιας απέναντι στον νεοφώτιστο Καραβά.

Τον πρώτο της αγώνα για φέτος δίνει και η Μαρκό, μετά το ρεπό της πρεμιέρας, υποδεχόμενη τον Γιούχτα, ενώ δύσκολη αποστολή έχει ο Αστέρας Καισαριανής στο Τυμπάκι που πραγματοποίησε εκρηκτικό ξεκίνημα. Τους πρώτους τους βαθμούς ψάχνουν η Θήβα και η Θύελλα Ραφήνας, ενώ έντονες συγκινήσεις υπόσχεται και η συνάντηση του Μανδραϊκού με το Χαϊδάρι.

Στο κρητικό ντέρμπι της ημέρας, τέλος, ο Ρεθυμνιακός αντιμετωπίζει τον ΠΟ Ατσαλένιου, στη μάχη των ηττημένων του νησιού στην πρεμιέρα.

Αναλυτικά, το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο της Γ' Εθνικής:

g4.png


Πηγη ... Soccerlive .gr 

«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply