ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Σε Αγωνια για τον Καταρτισμο των Ομιλων οι Ομαδες Γ' Εθνικης Παρασκευη 19 Ιουλιου Ληγουν οι Συμμετοχες

  • Με ένα τεράστιο μούδιασμα δέχονται οι φίλοι της Γ’ Εθνικής 
  • τις αναφορές σχεδόν σε καθημερινή βάση, ότι κάποιες ομάδες δεν θα συμμετέχουν στο νέο πρωτάθλημα. 
  • Θυμάστε όλοι πως στο ξεκίνημα των μπαράζ της Γ’ Εθνικής η Νέα Ευκαρπία θα δήλωνε την Α’ ερασιτεχνική ΕΠΣΘ ό, τι και να γινόταν στα μπαράζ. 
  • Τη θέση της Νίκης πήρε ο Άρης Πηγών από το νομό της Καβάλας παρότι τερμάτισε στην τέταρτη θέση πίσω από την Αλεξανδρούπολη, τον Ηρακλή Αμμουδιάς και την ΑΕ Ευόσμου.
  • Τις προηγούμενες μέρες ακούσαμε έκπληκτοι ότι και ο Χανιώτης σκέφτεται να αποσυρθεί από τη διαδικασία της Γ’ Εθνικής και να δηλώσει στην Α’ κατηγορία. Μια ομάδα που πέρυσι έδωσε πολύ καλά δείγματα στο πρωτάθλημα στο αγωνιστικό κομμάτι. 
  • Η ΑΕ Αλεξάνδρειας είναι η επόμενη ομάδα που μπαίνει στο κάδρο με τις αμφίβολες ομάδες για τη νέα περίοδο στο εθνικό πρωτάθλημα. 

  • Και αυτό έρχεται έπειτα από την ατυχή γενικής συνέλευση του συλλόγου με θέμα το μέλλον της ομάδας στην Γ’ Εθνική. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του σωματείου δεν υπάρχει φως στο τούνελ από την Δημοτική Αρχή και τη βοήθεια που όλοι πίστευαν ότι θα δοθεί στην ομάδα. Αν και οι περισσότεροι ελπίζουν ότι στο τέλος θα βρεθεί λύση, η αναμπουμπούλα που υφίσταται αυτή την δεδομένη στιγμή για το μέλλον του σωματείου δεν είναι και το ιδανικότερο σενάριο.
  • Πέραν από τους παραπάνω συλλόγους, η ασάφεια αυτή δημιουργεί και θέμα με τις ήδη υπάρχουσες ομάδες που θα βρίσκονται τη νέα περίοδο στην Γ’ Εθνική. Αυτές θα πρέπει να σχεδιάσουν όλες τις εξόδους τους αλλά και να μάθουν τους φετινούς αντιπάλους ακόμα καλύτερα, να κάνουν δηλαδή το λεγόμενο σκάουτινγκ. Ελπίζουμε να μπει ένα φρένο με τις πληροφορίες αυτές, αλλά κυρίως να βρεθούν λύσεις στα προβλήματα που δημιουργούνται από τις ομάδες που βρίσκονται στο κατώφλι της Γ’ Εθνικής.
*** την Παρασκευη 19 Ιουλιου  Ληγει η ημερομηνια Δηλωσεων Συμμετοχης 
και μετα τις Εκλογες στην Ελληνικη Ποδοσφαιρικη Ομοσπονδια Δευτερα 22 Ιουλιου 
θα αρχιζει να ξεκαθαριζει το τοπιο με την Αναληψη καθηκοντων της Νεας Επιτροπης Πρωταθληματος Γ' Εθνικης 2024-25
Eχουν δηλωσει επισης την επιστροφη τους στα τοπικα πρωταθληματα 
Αλμυρος Γαζιου , ΑΟ Ελλοπιακος 
ο ΑΟ Υπατου δηλωσε συμμετοχη και θα αγωνιστει στο πρωταθλημα 

Πρωτη επιλαχον ομαδα ειναι ο Αθλητικος Ομιλος Θηβας που περιμενει προσκληση 
απο την Ελληνικη Ποδοσφαιρικη Ομοσπονδια 

Πηγη ... Xronos.gr 




«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply