ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » Aνακοινωση '' Thiva Fans '' για τις Αναφορες του Προεδρου ΑΟ Υπατου Κωστα Περαντακου για τη Χρηση στο Σταδιο Θηβας



Η θέση μας για όσα καταλογίζει ο επικεφαλής του ΑΟ Υπάτου:

Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα!
Οι Διοικήσεις του ΑΟ ΘΗΒΑ έχουν χρυσοπληρώσει το γήπεδο της Θήβας,πχ τα αποδύτηρια τα οποία χρησιμοποιεί η ομάδα του Υπάτου έχουν φτιαχτεί με προσωπικά χρήματα της κυρίας Κοροπούλη και έχουν αποδοθεί στον ΑΟ ΘΗΒΑ άρα είστε φιλοξενούμενοι! τα έξοδα του Λυμπερόπουλου του Βυλλιώτη για τον αγωνιστικό χώρο και όχι μόνο! Όταν είσαι φιλοξενούμενος σέβεσε!
Στίς 5/12 ενώ το γήπεδο έπρεπε να είναι κλειστό εσείς αγωνιστήκατε με άδεια προφανώς απο τον ΔΟΘ καταπατώντας την συμφωνία που υπήρχε. Ο ΑΟ ΘΗΒΑ την τήρησε! Θα μπορούσατε να δώσετε τον αγώνα στο Ενωσιακό αν δεν υπήρχε άλλο γήπεδο να τηρεί της προδιαγραφές.
Η Ακαδημίες του ΑΟ ΘΗΒΑ ανήκουν στον ΑΟ ΘΗΒΑ σε κανέναν άλλον και δεν ΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΙ!
Και σίγουρα τα παιδάκια δεν έχουν το σωματικό βάρος να καταστρέψουν τον αγωνιστικό χώρο! Το γήπεδο που υπάρχει πίσω από το κλειστό και το χρησιμοποιούν οι Ακαδημίες έχει φτιαχτεί στο παρελθόν από τους γονείς των παιδιών των Ακαδημιών οπότε και πάλι είστε άφαντοι!
Λοιπόν για εμάς δεν είστε η ομάδα της πόλης ομάδα της πόλης είναι μόνο ΑΟ ΘΗΒΑ και πρέπει να αγωνιζέται μόνο στο στάδιο της Θήβας όπου υπάρχουν παντού τα σήματα του! Για εμάς είστε ομάδα εργοστασίου και νεόπλουτοι που φέρεστε σαν κακομαθημένοι αλλά βρήκατε και τα κάνατε όχι από την τωρινή Διοίκηση του ΑΟ ΘΗΒΑ αλλά από την προηγούμενη!
Η ποδοσφαρική ιστορία τιμωρεί κοιτάχτε σε άλλους νομούς όπου κάποιοι θέλανε να γίνουν χαλίφιδες στην θέση του χαλίφη, να πάρουν την θέση της μάδας της πόλης αφανίστηκαν Πλατανιάς, Καλλονή, που αγωνίστηκαν σε Α Εθνική και για μην πάμε πολύ μακριά δίπλα στην Εύβοια ΑΕΚ Χαλκίδας!
Για εμάς θα είστε η ομάδα που κάποτε παρακαλούσε να σταματήσει ο ΑΟ ΘΗΒΑ στα 3 γκολ και θα έρθει η στιγμή πάλι να είστε σίγουροι!
Σεβάσμός στον ΑΟ ΘΗΒΑ και στην τωρινή Διοίκηση!
Καλές γιορτές σε όλους με υγεία!


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply