ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ

SUPER LEAGUE

Γ' Εθνικη

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

» » '' 2ος Αγωνας Δρομου Λευτερης Καρασαββας '' Στο Μοσχοποδι Θηβας Κυριακη 12 Δεκεμβριου

 Πέρσι στις 13 Δεκεμβρίου με την βοήθεια φίλων συναθλητών και συγγενών καταφέραμε να κρατήσουμε την μνήμη ενός ανθρώπου που έφυγε νωρίς από κοντά μας ζωντανή με έναν όμορφο αγώνα μη ανταγωνιστικού χαρακτήρα στο όμορφο Μοσχοπόδι στην Θήβα....




το σημαντικότερο όμως αυτής της διοργάνωσης ήταν η χαρά που δώσαμε στο Ορφανοτροφείο της Λειβαδιάς Αγία Ταβιθά προσφέροντας εννιά κούτες τρόφιμα και αρκετά ρούχα και παιχνίδια σε ανθρώπους και παιδιά που πραγματικά τα είχαν ανάγκη από εσάς που τα προσφέρατε!

Φέτος διοργανώνουμε πάλι αυτή την δράση με το ίδιο σκοπό....την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου στην εννέα το πρωί θα δώσουμε εκκίνηση.... οχτώ με οχτώ και μισή να είναι όποιος θέλει να συμμετάσχει στο θεατράκι Μοσχοποδίου για τις αναμνηστικές φωτογραφίες πριν την εκκίνηση!

Όποιος θέλει και μπορεί ας προσφέρει ότι θέλει, κάποια ρούχα για μικρά παιδιά σε καλή κατάσταση, κάποια παιχνίδια που δεν χρειάζεται η κάποια τρόφιμα! Όποιος θέλει να συμμετάσχει να με ενημερώσει με κάποιο προσωπικό μήνυμα η πάνω στην ανάρτηση για να κανονίσω τις παροχές του αγώνα για τα άτομα που θα συμμετάσχουν.... θα υπάρχουν πριν και μετά τον αγώνα στην εκκίνηση καθώς και στο έκτο χιλιόμετρο νερά μπάρες μπανάνες αναψυκτικά και ότι άλλο χρειάζονται οι αθλητές! Στο έκτο χιλιόμετρο θα υπάρχει σταθμός ανεφοδιασμού τον σταθμό αυτόν καθώς και την υγειονομική κάλυψη του αγώνα την έχει αναλάβει η Ο.Δ.Ι.Κ. Θήβας!

Η διαδρομή θα είναι 12 χιλιόμετρα μέσα από πανέμορφα μονοπάτια χαράδρες και άλλα, η αθλητές θα κινηθούν κατά ομάδες διαφόρων δυνατοτήτων στην διάρκεια του αγωνα σε αυτό θα βοηθήσουν οι φίλοι και συναθλητές του ΣΔΥΜ Θήβας!

Στο τέλος του αγώνα θα δωθούν και αναμνηστικά μετάλλια σε περίπτωση που δεν φτάσουν θα κρατηθούν ονόματα και διευθύνσεις και θα σταλούν σύντομα!!

Σας ευχαριστουμε όλους εκ των προτέρων !!!

Oικογενεια Καρασαββα


«
Next
Νεότερη ανάρτηση
»
Previous
Παλαιότερη Ανάρτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Leave a Reply